Mesečni Kartoskop

Danijel Šmid Danny – Dosegljiv na GSM: 031 555 888

Veliki Mesečni Kartoskop za leto 2021

Rojeni v mesecu Januarju. 

APRIL 2021

April bo mesec večjih preizkušenj in prikrite slabe volje v prvih začetnih dneh. Pazite na zdravje in psihično počutje ter odnose in poslovno področje. Kmalu sledijo večje spremembe in hitri premiki na bolje. To bo po mojem predvidevanju tudi čas, ko se boste zlahka spopadli z temi težavami in tudi veliko lažje prenašali vse obremenitve iz tega področja. Ne čakajte predolgo s poslovnimi odločitvami, ker je zdaj pravi čas zanje. Veliko energije boste porabili za ljubezen, ne bo vam žal saj boste v očeh tiste osebe, ki jo ljubite, opazujete in s katero boste v prihodnosti dalj časa preživeli skupaj, pridobili veliko večje spoštovanje. Ostanite trdno na realnih tleh in kmalu boste ugotovili, da je prava priložnost že pred tukaj. Za ljubezen dobra obdobja 9, 12, 14, 20, 28. Zdravstveno in za počutje dobri dnevi 3, 4, 6, 20, 23. Denarno uspešen čas 11, 20, 25, 26. Poslovno dober čas 5, 8, 18, 20, 27. Nikar pa se ne prepirajte po nepotrebnem v času med 6 in 11, to bi vam lahko zelo škodovalo. Splošno počutje bo dobro. Nekoliko slabše obdobje pa bo med 2 in 6. Financam in izdatkom pa se lahko mirno posvetite v prvi polovici meseca in to predvidoma od 11 naprej. Tudi v odnosih ne boste imeli problemov in to se bo zelo lepo poznalo in videlo na vašem poslovnem področju. Ne boste se pustili zmesti, ko bo šlo za vašo odločitev in tudi pozitivni rezultati bodo zelo očitni. Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju bo črna. Zelo dobro ujemanje pa vam predvidevam z rojenimi v mesecu februarju in avgustu. Številka, ki vas bo v tem mesecu spremljala je 20. Negativna številka pa je 1.

Rojeni v mesecu Februarju.

APRIL 2021

April bo mesec ustvarjalnosti in vse večjih pričakovanj. Novih predlogov ne bo manjkalo, če se ukvarjate z zelo odgovornim delom, pravom, bančništvom ali pa prosveto ter splošnim vodenjem. Ne bo vam žal truda, ki ga boste vložili v načrtovanje in razvijanje novih idej, ko bo poslovna odločitev prišla iz strani predpostavljenih bo ta sledila vaši intuiciji. Nič vam ne bo problem urediti pa, če je še tako zelo naporno in nič vas ne bo vrglo iz tira. Zavedati se morate, da ste na poslovnem področju dali vse od sebe in da vam ne bo žal za storjeno potezo v preteklosti ali pa vloženi trud, zdaj je čas za žetev. Med 7 in 17 bo čas idealen za vsesplošne ljubezenske pustolovščine, novosti, pogovore in avanture. Za ljubezen dobra obdobja 4, 7, 11, 20, 21 in 27. Zdravstveno in za počutje dobri dnevi 7, 9, 15, 20, 25. Denarno uspešen čas 7, 18, 20, 29. Poslovno dober čas 7, 14 18, 20. Kar je v tem trenutku še lahko problematično je vaš lastni strah, ki pa bo iz dneva v dan manjši in vaša samozavest iz trenutka v trenutek večja. Zdravstveno področje bo konstantno brez pretiranih presenečenj. Posvečali se boste predvsem družini in ta bo v tem mesecu na prvem mestu. Za izdatke ta mesec ne bo najbolj ugoden in tudi v rizične posle ali pa večje nakupe nikar ne hodite med 13 in 10 v tem mesecu. Lahko si boste dali duška med 22 in 26, takrat se bo situacija hitro obrnila. Težave na zdravstvenem področju lahko pričakujete med 10 in 13 v mesecu in to predvsem tisti, ki ste rahlih živcev ali pa počutja nasploh. Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju bo rjava. Zelo dobro ujemanje pa vam predvidevam z rojenimi v mesecu septembru in novembru. Številka, ki vas bo ta mesec spremljala je 7. Negativna pa 13.

Rojeni v mesecu Marcu.

APRIL 2021 

April bo mesec za pravo in modro odločitev, ki vam bo spremenila življenje. Počutje vam tokrat ne bo povzročalo težav in lahko pričakujete skorajšnje izboljšanje v smislu psihofizične kondicije ali pa odprave fizičnih problemov tudi tisti, ki te težave imate. Ne zapirajte se pred drugimi in ne bežite v samoto. Zelo dobro obdobje za posle bo od 12 naprej za izdatke pa od 22 v mesecu naprej. Nikakor ne boste ravnali napak, če se boste odpravili na krajše mogoče tudi že vnaprej načrtovano potovanje ali pa se odločili spremeniti delovno okolje za nekaj časa. Za ljubezen dobra obdobja 2, 4, 8, 11, 19 in 22. Zdravstveno in za počutje dobri dnevi 2, 14, 18, 22, 25. Denarno uspešen čas 2, 5, 18, 20. Poslovno dober čas 2, 16, 19 21, 26. Vse izgubljeno se lahko povrne v času od 16 naprej. Mesec vam bo kljub napetim situacijam, stresom in psihičnim pritiskom v tem pogledu zelo naklonjen in tudi na energijo vam ne bo potrebno paziti saj je bo dovolj, da se boste lotili zastavljenih ciljev in jih tudi izpeljali tako, kot si to želite. Proti koncu meseca bo tudi čas za partnerstvo in vse v zvezi z ljubeznijo. Srečni boste, ko boste ugotovili, da se je situacija že pričela spreminjati in zadeve postavljati na svoje mesto ker so vaša prizadevanja že začela rojevati prve uspehe. Na manjše težave v zvezi z počutjem tokrat lahko računate le okoli 11 datuma. Če pa problemi že obstajajo, bo čas za ureditev le teh nastopil v času od 14 naprej. Če je pred vami obisk pri zdravniku s tem nikakor ne odlašajte. Številka meseca je tokrat 2. Negativna številka meseca je 30. Prevladovala bo bela barva. Zelo dobro ujemanje pa vam predvidevam z rojenimi v mesecu januarju in novembru.

Rojeni v mesecu Aprilu.

APRIL 2021

April bo mesec, iskrenih radosti, skritih ljubezni ter aktivne delavnosti. Praznovali boste svoj osebni praznik, želim vam vse najlepše in najboljše. Čas, ki ga boste namenili projektiranju ali pa načrtovanju se vam bo hitro obrestoval. V tem mesecu se lahko pojavi nekoliko več mirnih dni in s tem občutkov, ki bi vas lahko oddaljevali od zastavljenih ciljev, zato boste nekoliko na slabšem, če se še ukvarjate z študijem. Dobro obdobje za to prihaja z koncem sredine meseca in takrat lahko nadoknadite zamujeno v tem pogledu. Za ljubezen dobra obdobja bodo v terminih 11, 12, 18, 21 in 28, presenečenja pa se bodo v teh obdobjih vrstila tudi pri novih zvezah in poznanstvih ter povezavah, navezavah in partnerstvih nasploh. Zdravstveno in za počutje dobri dnevi, ko boste lahko nadoknadili veliko na tem področju v primeru, da težave že obstajajo, prihajajo z 1, 6, 11 in 26. Denarno uspešen čas bo v terminih 11 in 21, ko se lahko mirno posvetite zapravljanju in vsesplošnim večjim izdatkom. Poslovno dober čas pa z 5, 11, 14, 23, 24, in 29. Nekoliko boljši bo tudi čas od 11 do 14 in to za vse cilje, ki so že dlje časa v načrtu. V tem obdobju odsvetujem le večje obremenitve. 7 pa se obetajo boljši časi tudi za misli in zbranost. Če imate probleme z zdravjem ali pa določenimi boleznimi vam svetujem previdnost v času med 13 in 15. Po tem obdobju se bo predvidoma tudi vaše počutje zelo popravilo. Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju bo rjava. Zelo dobro ujemanje pa vam predvidevam z rojenimi v mesecu maju in septembru. Dobra številka bo predvidoma 11. Negativna pa 27.

Rojeni v mesecu Maju.

APRIL 2021

April se vam bo mogoče zdel sprva zelo dolgočasen in ne preveč razburljiv, saj se bo pričel nekoliko zmedeno in za vaše živce obremenilno, boste pa kmalu spoznali, da ste v določenem smislu že do sedaj naredili vse potrebno. Drugače pa je v tem mesecu predviden tudi čas, kateri za odnose ne bo najboljši. Poslovno lahko pričakujete večje spremembe. V financah se vam pa obeta zelo zadovoljivo obdobje in to zato, ker se težave iz tega področja tokrat že umikajo. Izdatkom se boste lahko posvetili in tudi uspešni boste v smislu pridobivanja le teh nasploh. Mirni in modri boste z osebami, ki bodo od vas želele nemogoče in obenem ne bodo imele posluha za vaše ideje ali pa izboljšave. Ko se bodo ta nesoglasja pojavila se ne obremenjujete preveč in se raje potegnite nekoliko nazaj ter počakate primeren trenutek, ko bo komunikacija spet lahko normalno stekla bo šlo brez zapletov. Navdihov bo ste imeli zelo veliko in tudi energije, da boste zastavljene cilje zlahka izpeljali. Za ljubezen dobra obdobja bodo v terminih 14, 15, 19, 23 in 26, presenečenja pa se bodo v teh obdobjih vrstila tudi pri novih zvezah in poznanstvih ter povezavah, navezavah in partnerstvih nasploh. Zdravstveno in za počutje dobri dnevi, ko boste lahko nadoknadili veliko na tem področju v primeru, da težave že obstajajo, prihajajo z 14, 16, 18 in 21. Denarno uspešen čas  bo v terminih 14 in 22, ko se lahko mirno posvetite zapravljanju in vsesplošnim večjim izdatkom. Poslovno dober čas pa z 14, 19, 25 in 26. Nekoliko boljši bo tudi čas od 14 do 17 in to za vse cilje, ki so že dlje časa v načrtu. V tem obdobju odsvetujem le večje obremenitve. 14 se obetajo tudi boljši trenutki za misli in zbranost. Če imate probleme z zdravjem ali pa določenimi boleznimi vam svetujem previdnost v času 11, 19 in 29. Po tem obdobju se bo predvidoma tudi vaše počutje zelo popravilo. Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju bo zlata. Zelo dobro ujemanje pa vam predvidevam z rojenimi v mesecu juliju in decembru. Dobra številka bo predvidoma 14. Negativna pa 28.

Rojeni v mesecu Juniju.

APRIL 2021

April bo mesec sanj, želja, novih poslov in odločnosti. S seboj prinaša tudi nekaj stresnih situacij v ljubezni in ko si boste tokrat samski začrtali zelo neobičajen cilj, bo nemalo tistih, ki vam ga bodo želeli za vsako ceno preprečiti, če ne boste močni v svoji nameri jim bo to tudi uspelo. Težavam boste hitro kos in tudi naporov v smislu nedosegljivih ali pa izredno težko dosegljivih ciljev ne bo. Energije vam ne bo manjkalo. Neustvarjalnega obdobja bo konec, saj bo v tem mesecu v samem ospredju intuicija, želja po uspehu ter samozavest. Vse to pa bo odlično povezovalo vas z časom in pravimi ljudmi, kateri vas bodo opazili v pravem trenutku in vam načrtno odprli pot naprej v smislu dosega kar največjih možnosti. Za ljubezen dobra obdobja bodo v terminih 10, 14, 19, 26 in 30, presenečenja pa se bodo v teh obdobjih vrstila tudi pri novih zvezah in poznanstvih ter povezavah, navezavah in partnerstvih nasploh. Zdravstveno in za počutje dobri dnevi, ko boste lahko nadoknadili veliko na tem področju v primeru, da težave že obstajajo, prihajajo z 19, 21 in 31. Denarno uspešen čas bo v terminih 19 in 28, ko se lahko mirno posvetite zapravljanju in vsesplošnim večjim izdatkom. Poslovno dober čas pa z 8, 19, 26 in 30. Nekoliko boljši bo tudi čas od 15 do 19 in to za vse cilje, ki so že dlje časa v načrtu. V tem obdobju odsvetujem le večje obremenitve. 22 dan pa se obetajo boljši časi tudi za misli in zbranost. Če imate probleme z zdravjem ali pa določenimi boleznimi vam svetujem previdnost v času 1, 12 in 20. Po tem obdobju se bo predvidoma tudi vaše počutje zelo popravilo. Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju bo rumena. Zelo dobro ujemanje pa vam predvidevam z rojenimi v mesecu maju in novembru. Dobra številka, ki vas bo tokrat spremljala je 19. Negativna pa 12.

Rojeni v mesecu Juliju.

APRIL 2021

April bo mesec hitre vzpodbude v poslih, aktivnega zanimanja za ljubezen in strast ter hitrih samozavestnih odločitev. V vašem primeru bo to kot pravo za odnose, dobro počutje in poslovnost. Stik z realnostjo bo izredno pristen in čas za poslovne načrte ter spremembe bo več kot ugoden. Le na tveganja nekoliko popazite in vse se bo uspešno zaključilo. Za ljubezen bo v splošnem najboljši čas ob koncu meseca in isto velja za izobraževanje. Tokrat pa lahko pridete na svoj račun tudi v primeru, da že zelo dolgo iščete odgovor, ki naj bi prišel iz strani osebe, ki jo imate radi. Počutje si lahko izboljšate z razbremenitvami. Brez težav pa se boste posvetili že nekoliko zrahljanim družinskim vezem in tistim najbolj ljubljenim ljudem, ki ste jih do zdaj puščali nekoliko ob strani. Za romantiko, čustva in ljubezen dobra obdobja bodo v terminih 1, 7, 13, 23 in 27 presenečenja se bodo zlahka v teh obdobjih vrstila tudi pri novih zvezah in poznanstvih ter povezavah, navezavah in partnerstvih nasploh. Zdravstveno in za počutje dobri dnevi, ko boste lahko nadoknadili veliko iz tega področja v primeru, da težave že obstajajo, prihajajo z 1, 12, 23. Denarno uspešen čas bo v terminih 1 in 3, ko se lahko mirno posvetite zapravljanju in vsesplošnim večjim izdatkom. Poslovno dober čas pa z 1, 14, 23, 24 in 29. Nekoliko boljši bo tudi čas od 24 do 25 in to za vse cilje, ki so že dlje časa v načrtu. V tem obdobju odsvetujem le večje obremenitve. Po 12 pa se obetajo boljši časi tudi za misli in zbranost. Če imate probleme z zdravjem ali pa določenimi boleznimi vam svetujem previdnost v času 2, 19 in 21. Po tem obdobju se bo predvidoma tudi vaše počutje zelo popravilo. Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju bo črna. Številka, ki vas bo ta mesec spremljala je 1. Negativna pa 19.

Rojeni v mesecu Avgustu.

APRIL 2021

April bo mesec prijetnih ter novih spoznanj in vidne osebnostne rasti. Nič vam ne bo v breme, če je še tako zelo naporno in nič vas ne bo spravilo v slabo voljo. Ljubezni se boste lahko posvetili saj prihaja v ospredje obilo romantike in nežnosti, ki jo boste zelo občutili in se ji tudi posvetili v pravem smislu, vodila vas bo strast. Nikar se ne zapletajte v ljubezenski trikotnik saj bi to na vas vplivalo prej pogubno kot ne in večji poudarek, če se le da, namenite novim odnosom, študiju in službi. Starejšim osebam od vas lahko mirno zaupate poslovne skrivnosti. Svetujem previdnost z ljubezenskimi izjavami. Za ljubezen zelo dobra ali pa energetsko primerna obdobja predvidena za ta mesec bodo v dneh 1, 8, 13, 26 in 27. Zdravstveno in tudi za splošno počutje dobri in prijazni dnevi v splošnem vpogledu pa v času 8, 18, 26 in 29. Denarno uspešen termin, ki je seveda dober tako za pridobivanje financ kot njihove splošne izdatke bo v obdobju 8, 16, 26 in 29. Poslovno dober čas, ko boste energetsko na najvišjem nivoju in ko boste lahko mirno pripravljeni soočiti se z tem vprašanjem pa v času 3, 5, 18, 22 ter 26. Za obvezne finančne izdatke in vsakovrstne običajne nakupe pa bo v vašem primeru najboljši čas med 18 in 22. Slabše obdobje za počutje in splošne težave pa se obeta okoli 23. Najboljši dan v mesecu pa bo predvidoma 26. Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju in bo imela na vas pozitiven vpliv bo bela. Zelo dobro ujemanje pa vam v tem mesecu predvidevam na vseh področjih z osebami, ki so rojene v mesecu marcu in septembru. Številka, ki vas bo spremljala v tem mesecu je 26. Negativna pa predvidoma 23.

Rojeni v mesecu Septembru.

APRIL 2021

April bo najboljši za denarne zadeve, hitre poslovne spremembe, odnose doma in splošno dolgočasna ter intuitivna dela. Bodite pripravljeni ker boste potrebovali zelo veliko moči nasploh. Bodite tudi previdni v odnosih in prijateljstvih. Ne ozirajte se nazaj in se prepustite sedanjosti, ki bo več kot očitno prinašala obilo novih priložnosti v vaše življenje. Nikar ne pretiravajte z telesnimi aktivnostmi in raje nekoliko več počivajte. Svetujem vam tudi pregled preteklih dejanj in dosežkov na pridobivanju samozavesti. Uspe vam lahko tudi pričakovanje in to z zelo malo truda. Veliko bolje se boste počutili in tudi strah vas ne bo, da ste kaj zamudili v smislu privlačnosti ali pa, da se vam je kaj izmuznilo. Za ljubezen zelo dobra ali pa energetsko primerna obdobja predvidena za ta mesec bodo v dneh 1, 3, 11, 21 in 23. Zdravstveno in tudi za splošno počutje dobri in prijazni dnevi v splošnem vpogledu pa v času 5, 14, 21 in 26. Denarno uspešen termin, ki je seveda dober tako za pridobivanje financ kot njihove splošne izdatke bo v obdobju 2, 11, 16 in 21. Poslovno dober čas, ko boste energetsko na najvišjem nivoju in ko boste lahko mirno pripravljeni soočiti se z tem vprašanjem pa v času 3, 7, 11, 21 ter 28. Za obvezne finančne izdatke in vsakovrstne običajne nakupe pa bo v vašem primeru najboljši čas med 10 in 11. Slabše obdobje za počutje in splošne težave pa se obeta okoli 25. Najboljši dan v mesecu pa bo predvidoma 21. Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju in bo imela na vas pozitiven vpliv bo modra. Zelo dobro ujemanje pa vam v tem mesecu predvidevam na vseh področjih z osebami, ki so rojene v mesecu maju in avgustu. Dobra številka, ki vas bo v tem mesecu spremljala je 21. Negativna pa 25.

Rojeni v mesecu Oktobru.

APRIL 2021

April bo zelo dober mesec v odnosih med vami in novimi ljudmi ali pa tudi z v poslu z novimi nadrejenimi. To bo tudi čas večjih in predvidenih potovanj. Splošno ne boste imeli problemov in to se bo zelo lepo občutilo tudi na vašem poslovnem področju. Nikakor ne boste ravnali napak, če se boste odpravili na krajše potovanje. Zelo dober bo ta mesec tudi za izdatke in ljubezen. Telovadba vam tokrat ne bo škodovala posvečanje izključno razvadam in sebi tudi ne. Če pa boste vseeno vztrajali na svojem stališču se bodo zadeve tudi zelo hitro razjasnile, to vam bo odprlo popolnoma drugačne poglede. Ne pustite se zmesti nasprotniku vaših interesov in se raje, čeprav težko, posvetite bolj lastni situaciji zavedajoč se moči lastne intuicije. Uspeh bo tu brez pretiranega truda. Za ljubezen zelo dobra ali pa energetsko primerna obdobja predvidena za ta mesec bodo v dneh 1, 5, 15, 25 in 30. Zdravstveno in tudi za splošno počutje dobri in prijazni dnevi v splošnem vpogledu pa v času 2, 15, 29 in 30. Denarno uspešen termin, ki je seveda dober tako za pridobivanje financ kot njihove splošne izdatke bo v obdobju 15, 16, 17 in 30. Poslovno dober čas, ko boste energetsko na najvišjem nivoju in ko boste lahko mirno pripravljeni soočiti se z tem vprašanjem pa v času 3, 15, 21 ter 30. Za obvezne finančne izdatke in vsakovrstne običajne nakupe pa bo v vašem primeru najboljši čas med 25 in 30. Slabše obdobje za počutje in splošne težave pa se obeta okoli 22. Najboljši dan v mesecu pa bo predvidoma 30. Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju in bo imela na vas pozitiven vpliv bo rjava. Zelo dobro ujemanje pa vam v tem mesecu predvidevam na vseh področjih z osebami, ki so rojene v juniju in avgustu. Dobra številka, ki vas bo spremljala je 15. Negativna pa 22.

Rojeni v mesecu Novembru.

APRIL 2021

April bo živo nasprotje preteklega meseca. Prihaja čas za veliko ljubezni, hitro učenje, večkraten počitek in sveže poslovne ideje. Izredno dinamičen in pester bo v vseh pogledih. Predvidevanja v smeri poslovnosti bodo zelo kmalu obrodila tudi prve načrte in priložnosti. Vaša velika želja se bo pričela izpolnjevati. Rešeni boste večjih skrbi, ki so vas preganjale zadnje obdobje saj boste vedeli, da je načrt, ki ste ga pripravljali že nekaj časa točno v tem mesecu tudi pripravljen, da se lahko izpelje do konca. Previdnost pri izbiri novih prijateljev ne bo odveč. Svoj vpliv opredelite predvsem na lastne zmožnosti. Počutje bo splošno zelo dobro. Za ljubezen zelo dobra ali pa energetsko primerna obdobja predvidena za ta mesec bodo v dneh 1, 2, 11, 12 in 21. Zdravstveno in tudi za splošno počutje dobri in prijazni dnevi v splošnem vpogledu pa v času 2, 11, 12, 21, 22 in 31. Denarno uspešen termin, ki je seveda dober tako za pridobivanje financ kot njihove splošne izdatke bo v obdobju 3, 12, 24 in 27. Poslovno dober čas, ko boste energetsko na najvišjem nivoju in ko boste lahko mirno pripravljeni soočiti se z tem vprašanjem pa v času 4, 12, 15, 21 ter 23. Za obvezne finančne izdatke in vsakovrstne običajne nakupe pa bo v vašem primeru najboljši čas med 12 in 18. Slabše obdobje za počutje in splošne težave pa se obeta 5 dan v mesecu. Najboljši dan v mesecu pa bo predvidoma 12. Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju in bo imela na vas pozitiven vpliv bo temno rdeča. Zelo dobro ujemanje pa vam v tem mesecu predvidevam na vseh področjih z osebami, ki so rojene v maju in oktobru. Dobra številka, ki vas bo spremljala skozi ves mesec bo 12. Negativna pa tokrat 5.

Rojeni v mesecu Decembru.

APRIL 2021

April bo za vas tokrat mesec počitka, prijetnih novih zamisli, dobrih medsebojnih odnosov in lahkih ureditev v hitrem času kar zadeva nove načrte in želje. Čas za vami je bil po svoje tudi precej naporen in zdaj je prava priložnost, da se umirite in upočasnite svoj življenjski ritem. Tempo, ki ste ga bili navajeni, bi vas sicer lahko že pripeljal do nekoliko slabšega počutja a vas ni. Mogoče vas je prej utrdil kot obratno. Sploh pa se boste v tem mesecu posvečali tistim rečem, za katere prej ni bilo časa ali pa se vam preprosto ni ljubilo ukvarjati se z njimi. To obdobje bo sicer kratkotrajno a dovolj izrazito, da vam ne bo vzelo veliko energije. Nakupi ne bodo redkost, najboljše celoletno obdobje v povprečju za zapravljanje pa bo ravno v tem mesecu. Za ljubezen zelo dobra ali pa energetsko primerna obdobja predvidena za ta mesec bodo v dneh 3, 16, 21, 23 in 30. Zdravstveno in tudi za splošno počutje dobri in prijazni dnevi v splošnem vpogledu pa v času 11, 13, 16, 25 in 29. Denarno uspešen termin, ki je seveda dober tako za pridobivanje financ kot njihove splošne izdatke bo v obdobju 5, 16, 21 in 25. Poslovno dober čas, ko boste energetsko na najvišjem nivoju in ko boste lahko mirno pripravljeni soočiti se z tem vprašanjem pa v času 11, 15, 16 ter 26. Za obvezne finančne izdatke in vsakovrstne običajne nakupe pa bo v vašem primeru najboljši čas med 9 in 16. Slabše obdobje za počutje in splošne težave pa se obeta 8 dan. Najboljši dan v mesecu pa bo predvidoma 16. Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju in bo imela na vas pozitiven vpliv bo svetlo modra. Zelo dobro ujemanje pa vam v tem mesecu predvidevam na vseh področjih z osebami, ki so rojene v marcu in maju. Dobra številka je 16. Negativna pa 8. 

Danijel Šmid Danny 031 555 888