Dannyjeve zvezde

Tv oddaja Dannyjeve zvezde 28.2.2021 praznuje 29 let.

Ko je pravi trenutek

ARHIVE ( KAR NEKAJ JIH JE ) NAJDETE NA VRHU TE STRANI V ZAVIHKU MENI IN TAM KLIKNETE NA YOUTUBE POVEZAVE

DANNYJEVE ZVEZDE – Zgodovina zadnjih let od 1992 do 2021.

od 28.2.1992 do tega trenutka je bilo ustvarjenih in predvajanih preko 2282 oddaj!

Voditelj, avtor in urednik Danijel Šmid Danny že vsa ta leta s kartami, intuicijo in izkušnjami ter spodbudno besedo in dobro voljo televizijskim in radijskim ter spletnim gledalcem kot mednarodno priznan strokovnjak in specialist s področja mejnih ved, parapsihologije in vizij napoveduje usodo in razkriva prihodnost.

V oddaji Danny gledalcem svetuje, razkriva prihodnost, se pogovarja z gosti, odgovarja na vaša vprašanja in skupaj z vami rešuje tekoče zadrege ter občasno izpostavlja aktualne dogodke, ki so dnevno prisotni v slovenskem medijskem prostoru.

Pred kamerami se mu v klepetu o zasebnem in vsakdanjem življenju pridružijo tudi številni znani glasbeniki, pevci, športniki, politiki, pisatelji, igralci, televizijski voditelji, gospodarstveniki in drugi znani predstavniki Slovenije. V 2282 in več tv oddajah se je v živo z Dannyjem pogovarjalo in sodelovalo že preko 60.000 gledalk in gledalcev. ( povprečno 26 na oddajo) in to število je iz oddaje v oddajo večje.

To je tv oddaja z najdaljšim tv stažem v Sloveniji in obenem prva na komercialnih televizijah. Je tudi prva in paradna parapsihološka televizijska oddaja na temo mejnih ved v državi, predvsem in samo pa kontaktna ter striktno v živo, namenjena vsem gledalkam in gledalcem ne glede na spol in starost.

Kot ste verjetno opazili, je to preprosta tv oddaja, ki temelji predvsem na željah gledalcev in gledalk, ter iskrenih vsakdanjih pogovorih, pa naj se to zadeva znanih osebnosti, ali pa slehernega posameznika, ki se oglasi neposredno v oddajo. Tako je bilo in je tudi danes v tem trenutku.

Podoba same oddaje se v vseh letih ni kaj dosti spreminjala. Temelj je pogovor v živo in aktualni dogodki z vseh področij. Oddaja je predvsem pozitivno naravnana in kot glavno temo nadgrajuje doseg k pozitivnemu načinu razmišljanja, vzpodbujanju ter reševanju obremenitev, ki spremljajo slehernega posameznika skozi težko predvidljivo življenje.

Vedno je bila tu tudi anonimnost, ki je vsa leta varovala gledalke in gledalce pred prepoznavnostjo in razkritjem težav, osebnih podatkov, ali pa tistega, kar ni zaželeno razkrivati v javnost. Tako je tudi ta hip.

Danny je odvodil že več različnih tipov televizijskih oddaj, najbolj prepoznaven je seveda po svojih vizijah in prerokbah, kljub temu pa je bilo njegovo delo vsa ta leta tesno povezano tudi z novinarstvom, kot televizijski voditelj in avtor člankov za ostale medije, vključno z radijskimi oddajami je znal sogovorniku seči v srce in se z njim pogovoriti o vseh stvareh, ki so bile lahko tudi zelo skrite pred javnostjo. V Dannyjevih zvezdah se je zvrstilo nešteto gostov iz vseh področij slovenskega javnega življenja, politike, športa, kulture in še bi lahko naštevali do meseca februarja 2021 je bilo ustvarjenih preko 2282 TV oddaj Dannyjeve zvezde v živo in mnogoštevilne druge z različnimi imeni Dannyjev skrivnostni svet, Dannyjeve skrivnosti, Z Dannyjem do sreče, Intervizija, Intermistika, Parameteor … katerih, poleg voditeljstva in avtorstva je tudi urednik .

Svoje delovanje je Danny tudi že leta 2007 prestavil še na splet in se temu mediju in delu intenzivno posvetil. Dogajanje, ki je v tistem obdobju potekalo na spletu ali pa medmrežju tudi v živo, ste lahko spremljali na fb straneh facebook.com/dannyjevezvezde zdaj pa na intermistika.com in facebook.com/Intermistika kot live stream.

Tistih, ki še vedno čakate na njegov odgovor in pogled v prihodnost ter vizijo skozi njegove oči, je še vedno zelo veliko, zato se bo trudil, da bo s svojim poslanstvom, znanjem, talentom in izkušnjami, ustregel vsem katerim bo le lahko.

Dannyjeva rdeča nit in želja je bila približati ekran gledalcu in se mu posvetiti ter skozi koncept dogajanja prikazati svetle plati v življenju s pozitivnim nabojem. To misijo je zagotovo dobro in uspešno pripeljal do realizacije.

Zdaj po novem pa je splošno njegov novi izziv poleg tv oddaje tudi še spletno udejstvovanje ter spoznavanje energij, ne samo človeških, pač pa vsesplošnih, narava, rastlinje, drevesa, sadje in zelenjava ter varna in predvsem avtohtona domača prehrana.

“To mi trenutno kar uspešno uspeva in trudil se bom, da mi bo uspevalo še bolje za naprej”, pravi Danny in poudarja, ko so mi gledalke in gledalci konec osemdesetih let zaupali, ter z mano in celotnim televizijskim občinstvom v državi, delili svoje življenjske stiske, srečo, težave in mnogo številna vprašanja, sem vedel, da je to, to. In da je to, to vem tudi zdaj, verjel sem že leta 2000, da bo splet pridobil svoje mesto v srcu slehernega posameznika, ki ga svet mejnih ved zanima. Zato sem se iz tv umaknil in se 2015 v celoti anonimno in intimno posvetil samo temu. Nisem se motil. Zdaj v letu 2021 pa z dodatnim znanjem in izkušnjami znova prevzel vse staro in zdaj tudi novo in nadaljujem svoje poslanstvo naprej v novi, celotni in že znani vlogi.”

Gledalke in gledalci, zdaj tudi spletne obiskovalke in spletni obiskovalci, so in bodo v mojem dogajanju vedno prvi in dobrodošli sogovorniki, ne glede na to, ali želijo z menoj deliti težke osebne stiske, čisto preproste in vsakdanje težave, ali pa veselje ob prečudovitih trenutkih, ki se jim dogajajo, vendar zdaj na zelo intimen način, katerega seveda drugi ne morejo spremljati ker gre za varovanje osebnih podatkov in imuniteto slehernega sogovornika je tu preprosto GSM številka 031 555 888 že vsa ta leta namenjena takšnim pogovorom, katere seveda v naprej najavim tudi na tem na portalu.

Kot lastnik, urednik, voditelj, avtor in scenarist tako tv kot spletnega dogajanja na svojih spletnih straneh, si po toliko letih dela v slovenskih medijih želim, da zdaj splošno in spletno udejstvovanje in dogajanje, ki je namenjeno vsem, postane in tudi ostane še bolj priljubljeno in polno pozitivne energije ter optimizma kot je bilo to doslej.

Danijel Šmid Danny je zagotovo najbolj prepoznavno, javno priznano in uveljavljeno ime iz vrst televizijskih zvezdnikov s tako rekoč neprekinjenim dolgoletnim radijskim, televizijskim in zdaj tudi spletnim voditeljskim stažem.

Od vedeževalcev, vizionarjev, prerokov, parapsihologov, osebnih svetovalcev, energetskih motivatorjev in obenem medijskih delavcev, televizijcev ter javno razpoznavnih medijskih imen v Sloveniji in tudi izven nje, mu zagotovo ni enakega.

Z vedeževanjem se ukvarja že od leta 1988, ko se je tudi prvič predstavil slovenskim medijem.

Sprva je sodeloval z različnimi tiskanimi mediji, kjer je imel redne »svetovalsko intuitivne ter vedeževalske« rubrike, gostoval je na skoraj vseh radijskih in televizijskih postajah v državi,

Leta 1991 se je prvič pojavil na malih zaslonih v svoji tv oddaji v živo na Kanalu 10 Trbovlje.

leta 1992 ga je pot usode pripeljala na Kanal A, kjer je 28. februarja istega leta nastala prva oddaja Dannyjeve Zvezde, tam se je predvajala polnih 15 let do 31.12.2006. Oddaje so se nato predvajale na drugih televizijah: net tv, paprika tv, tv gorenjska, čarli tv, pink tv, mt, info tv, petelin tv, in TV3 in zdaj kot live stream na spletu.

Oddaja Dannyjeve Zvezde so dolgoletna in klasična stalnica slovenskih komercialnih televizij namenjena neposrednemu stiku z gledalci.

V vseh teh letih je Danny razkrival usodo že mnogim in prejel nešteto klasičnih in elektronskih pisem z vašimi vprašanji. Preko 1.000.000 jih je bilo in še vedno jih prejema.

Naj vam bo usoda naklonjena in srečno.

Danijel Šmid Danny

Intervizija

Intermistika

Kartoskop

Manduktar

Dannyjeve zvezde

+386 31 555 888

Lep in prijeten dan vam želim še naprej. Danny