Danijel Šmid Danny Intermistika

MESEČNI KARTOSKOP

KARTOSKOP,OBJAVE
Danijel Šmid Danny 031 555 888

Veliki Kartoskop za mesec Januar 2021

Rojeni v mesecu Januarju. 

Pred vami je  mesec januar 2021 poln bo zelo zanimivih dogodkov in nepričakovanih izzivov. Praznovali boste tudi svoj osebni praznik zato vam iskreno želim vse najboljše. Pred vami bodo hitre spremembe in nove priložnosti. Vsekakor bo to zelo pravi mesec za ljubezen, sproščanje, iskanje novih poslov in finančnih rešitev obenem. Mirno se boste lahko podali v nove izzive ter dajali lep zgled tistim, ki so že nekoliko obupali nad svojo usodo odsvetujem vam pa kakršnekoli prepire z osebami, ki vam zelo veliko pomenijo a zanje še niste prepričani, če ste jih uspeli osvojiti. Tudi za to prihaja pravi čas v drugi polovici tega meseca. Januar 2021 bo zelo dober mesec tudi za tiste med vami, ki se ukvarjate z medicino in vsesplošnim zdravilstvom. 

Za ljubezen zelo dobra ali pa energetsko primerna obdobja predvidena za ta mesec bodo v dneh 6, 16, 23 in 28. 

Zdravstveno in tudi za splošno počutje dobri in prijazni dnevi v splošnem pogledu pa v času 1, 3, 17, 25 in 26. 

Denarno uspešen termin, ki je seveda dober tako za pridobivanje financ kot njihove splošne izdatke bo v obdobju 2, 16, 24 in 28. 

Poslovno dober čas, ko boste energetsko na najvišjem nivoju in ko boste lahko mirno pripravljeni soočiti se z tem vprašanjem pa v času 6, 9, 11, 21 ter 23. 

Za obvezne finančne izdatke in vsakovrstne običajne pa tudi izredne nakupe bo v vašem primeru najboljši čas med 6 in 7. 

Slabše obdobje za počutje in splošne težave pa se obeta okoli 18.  

Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju in bo imela na vas pozitiven vpliv bo rumena. 

Zelo dobro ujemanje pa vam v tem mesecu predvidevam na vseh področjih z osebami, ki so rojene v mesecu juliju.

Dobra številka v tem mesecu bo 6. Slaba pa predvidoma 18.

Podrobneje o poslih:

Poslovno: Previdnost z posli med 2 in 16. Po teh datumih ne bo več ovir in vse bo zagotovo šlo tudi veliko lažje in hitreje. Zelo uspešni boste pa predvidoma med 17 in 26. 

Finančna vlaganja: Najslabše obdobje za vsakovrstne finančne vložke bo med 5 in 10. Bodite varčni in v besedah odločni ob tem vam bo pomagala tudi močna volja. Zelo dobro obdobje za splošne poslovne poteze se vam obeta predvidoma z 18. 

Bančništvo: Z krediti ali pa posojili tako za vas kot do drugih bodite strpni do 17. Po tem datumu se boste zlahka sprostili in naredili finančni načrt za vnaprej pa tudi izgledi bodo veliko lepši. Podobno pa velja tudi v času, 19 in 24. 

Delnice: V tem obdobju tudi bodo težave tudi pri vlaganjih v vrednostne papirje zato vam odsvetujem riziko. Najboljši čas za vlaganja prihaja z 8, 17, 23 in 26, do teh datumov pa svetujem zbranost ter potrpežljivost. 

Najboljši predvideni čas za oddih in dopust: Na oddih ali pa težko pričakovan dopust se lahko mirno in brez skrbi odpravite, če bodo seveda razmere to dopuščale med 13 in 23. Čas vam bo naklonjen in tudi posli bodo v tem času z lahkoto v vašem primeru počakali brez zapletov. 

Povezave in ujemanja: Najboljše ujemanje ali pa poslovne povezave se vam lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene v avgustu. 

Številka, ki vas bo v tem času pri poslih spremljala je 17. Nikar pa ne zaupajte številki 2.

Rojeni v mesecu Februarju.

Januar 2021 bo v vašem primeru vse prej kot miren. Precej nenavaden in zahrbten, pa poln nenavadnih doživetij ter spoznanj bo. Opazovali boste okolico in se obenem čudili svojim uspehom. Volje do dodatnega dela vam ne bo primanjkovalo in zbrani boste veliko bolj kot ste bili do sedaj. Če se ukvarjate z trgovino, marketingom in poučevanjem se boste v tem mesecu izredno izkazali. Previdnost pa ne bo odveč v delavnicah in na tistih delovnih področjih kjer je obvezna uporaba splošnih zaščitnih sredstev, ta bodo prišla še kako zelo prav, ko boste izpostavljeni nevarnim opravilom in odvisni od lastne presoje. Ta opozorila niso kar tako zato vam svetujem res veliko previdnost ter zbranost pri tovrstnih delih. 

Za ljubezen zelo dobra ali pa energetsko primerna obdobja predvidena za ta mesec bodo v dneh 3, 6, 18, 20 in 29. 

Zdravstveno in tudi za splošno počutje dobri in prijazni dnevi v splošnem pogledu pa v času 4, 9, 17, 20 in 26. 

Denarno uspešen termin, ki je seveda dober tako za pridobivanje financ kot njihove splošne izdatke bo v obdobju 3, 12, 14 in 22. 

Poslovno dober čas ko boste energetsko na najvišjem nivoju in ko boste lahko mirno pripravljeni soočiti se z tem vprašanjem pa v času 3, 9, 13, 23 ter 27. 

Za obvezne finančne izdatke in vsakovrstne običajne nakupe pa bo v vašem primeru najboljši čas med 3 in 6. 

Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju in bo imela na vas pozitiven vpliv bo siva. 

Zelo dobro ujemanje pa vam v tem mesecu predvidevam na vseh področjih z osebami, ki so rojene v mesecu januarju. 

Dobra številka bo predvidoma 30. Negativna pa 19.

Podrobneje o poslih:

Poslovno: Z velikim optimizmom se boste lotili težav in mnogim boste znali svetovati na zelo logičen način. Zelo uspešni boste med 11 in 20. 

Finančna vlaganja: Najslabše obdobje za vsakovrstne finančne vložke bo med 3 in 7. Bodite hitri in prepričani sami vase. Zelo dobro obdobje za te poteze se vam obeta pa z 8. Bančništvo: Z krediti ali pa posojili tako za vas kot do drugih bodite strpni do 12. Po tem datumu se vam obeta zelo velika prelomnica in tudi odnosi med vami in tistimi, ki vam urejajo bančne zadeve bodo zelo obetavni. 

Delnice: Najboljši čas za vlaganja prihaja z 11 vse ostale dneve pa svetujem previdnost in preudarnost. 

Najboljši predvideni čas za oddih in dopust: Na oddih ali pa dopust se lahko mirno in brez skrbi odpravite, če bodo seveda razmere to dopuščale med 17 in 27. Čas vam bo naklonjen in tudi posli bodo v tem času zagotovo pridno počakali brez zapletov. 

Povezave in ujemanja: Najboljše ujemanje ali pa poslovne povezave se vam tokrat lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene v januarju, avgustu in novembru. Številka, ki vas bo v tem času spremljala v poslih je 12. Nikar pa ne zaupajte številki 10.

Rojeni v mesecu Marcu.

Januar 2012 bo za vas zelo dober mesec. Nadoknaditi bo potrebno zelo veliko zamujenega. Sledila bo kopica novosti.  Za ljubezen in domača opravila bo čudovit. Nikakor pa ne bo pravi za potovanja, menjave služb, prepire in stresne nove začetke v poslovnem svetu. To pa zato ker prinaša s seboj dokaj razdiralne energije. Obenem pa je lahko tudi zelo umirjen mesec, če boste upoštevali svoje občutke in svarila. Ta mesec bo zelo dober tudi za pridobivanje znanja zato se z lahkoto in samozavestjo mirno podate v večje izzive povezane z študijem in bojazen, da vam ne bo uspelo je vseh pogledih popolnoma odveč. 

Za ljubezen zelo dobra ali pa energetsko primerna obdobja predvidena za ta mesec bodo v dneh 3, 7, 8, 19, 21 in 22. 

Zdravstveno in tudi za splošno počutje dobri in prijazni dnevi v splošnem pogledu pa v času 4, 7, 19, 20 in 21. 

Denarno uspešen termin, ki je seveda dober tako za pridobivanje financ kot njihove splošne izdatke bo v obdobju 1, 2, 19 in 28. 

Poslovno dober čas ko boste energetsko na najvišjem nivoju in ko boste lahko mirno pripravljeni soočiti se z tem vprašanjem pa v času 1, 9, 19, 20 ter 25. 

Za obvezne finančne izdatke in vsakovrstne običajne nakupe pa bo v vašem primeru najboljši čas med 19 in 20. 

Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju in bo imela na vas pozitiven vpliv bo modra. 

Zelo dobro ujemanje vam v tem mesecu predvidevam na vseh področjih z osebami, ki so rojene v mesecu decembru.  

Dobra številka bo predvidoma 19 slaba pa 26.

Podrobneje o poslih:

Poslovno: Previdnost z posli svetujem med 1 in 4. Po tem datumu ne bo več ovir in vse bo zagotovo šlo tudi veliko lažje in hitreje. Zelo uspešni boste pa predvidoma med 10 in 17. 

Finančna vlaganja: Najslabše obdobje za vsakovrstne finančne vložke bo med 6 in 9. Bodite sproščeni in v mislih odločni ob tem pa vam bo pomagala tudi zbranost. Zelo dobro obdobje za splošne poslovne poteze se vam obeta predvidoma z 10. 

Bančništvo: Z krediti ali pa posojili tako za vas kot do drugih bodite strpni do 7. Po tem datumu se boste zlahka sprostili in naredili finančni načrt za vnaprej pa tudi izgledi bodo veliko lepši. 

Delnice: V tem obdobju tudi ne bo težav pri vlaganjih v vrednostne papirje zato vam svetujem riziko. Če pa ste odločeni so to lahko investicije povezane z državnimi obveznicami  in večjimi bankami. Najboljši čas za vlaganja prihaja z 8 do tega datuma pa svetujem zbranost ter potrpežljivost. 

Najboljši predvideni čas za oddih in dopust: Na oddih ali pa težko pričakovan dopust se lahko mirno in brez skrbi odpravite, če bodo seveda razmere to dopuščale med 11 in 22. Čas vam bo naklonjen in tudi posli bodo v tem času z lahkoto v vašem primeru počakali brez zapletov. 

Povezave in ujemanja: Najboljše ujemanje ali pa poslovne povezave se vam lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene v aprilu in oktobru. Številka, ki vas bo v tem času pri poslih spremljala je 5. Nikar pa ne zaupajte številki 1.  

Rojeni v mesecu Aprilu.

Januar 2021 bo popoln za počivanje, spoznavanje ljubezni, lenarjenje in nabiranje energije več kot primeren. in splošno bo to tudi zelo umirjen mesec. Nič posebnega se ne bo dogajalo. Pomirili se boste tudi na poslovnem področju in vašo zbranost si bodo nekateri razlagali po svoje, to bo za vas zelo dobro, kajti najlažje si boste pridobili čas za nove naloge, izzive in podvige. Nevarnost se lahko pojavi tudi pri manjših nepozornostih ali pa neprevidnih vlaganjih, bančništvu in finančnih naložbah nasploh. 

Za ljubezen zelo dobra ali pa energetsko primerna obdobja bodo v dneh 13, 21 in 24.

Zdravstveno in tudi za splošno počutje dobri in prijazni dnevi pa v času 1, 7, in 21. 

Denarno uspešen termin ki je seveda dober za pridobivanje financ in njihove kot izdatke bo v obdobju 1, 2, 13 in 25. 

Poslovno dober čas ko boste energetsko na najvišjem nivoju in pripravljeni soočiti se z tem vprašanjem pa 7, 16, 17, 20 ter 24. 

Prepiri in nesoglasja o tem kdo ima prav in kdo ne, bi odnos lahko samo še poslabšali. Pa tudi delu na splošno se bo bolje posvetiti šele v drugi polovici meseca. Veliko več boste naredili na takrat kot bi sicer. Počutje vas v tem mesecu predvidoma nikakor ne bo pustilo na cedilu. Izredno previdnost pa namenite obdobju med 10 in 11 svetujem vsem vam, ki imate težave z živci in notranjimi organi ter prekomerno telesno težo skratka zdravstvene probleme. Čas v tem obdobju ne bo najboljši in lahko se pojavijo nepričakovane bolečine. Odpravili jih boste z ustrezno nego in razbremenitvenimi programi. Tudi pot do zdravnika ne bo napačna ali pa pretirana odločitev. 

Za finančne izdatke in vsakovrstne nakupe bo v vašem primeru najboljši čas med 13 in 15.

Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju bo rjava. 

Zelo dobro ujemanje pa vam predvidevam z rojenimi v mesecu novembru.  

Dobra številka bo predvidoma 13 slaba pa 10.

Podrobneje o poslih:

Poslovno: Zelo dobro obdobje za posle vas bo spremljalo v času med 6 in 25. 

Finančna vlaganja: Najslabše in najbolj obremenjujoče obdobje bo med 1 in 2. Najboljše pa med 19 in 23. Pazite le, da se ne boste predolgo odločali za morebitne želene naložbe saj bi vas lahko marsikdo pri tem prehitel. 

Bančništvo: Z banko boste v zelo dobrih odnosih in tudi novih sodelovanj se v tem obdobju obeta kar nekaj vendar se bo čas namenjen tem stvarem iztekel 26.  

Delnice: Za borzniška dela vam pa čas ni naklonjen. 

Najboljši predvideni čas za oddih in dopust: Na oddih se lahko odpravite, če bodo seveda razmere to dopuščale predvidoma od 10 naprej in s tem nikakor ne tvegate, da bi se vam na poslovnem področju karkoli zrušilo ali pa ušlo vašemu nadzoru za to boste poskrbeli že precej prej. 

Povezave in ujemanja: Najboljše ujemanje ali pa poslovne povezave se lahko pojavijo med vami in osebami, ki so rojene v septembru. Številka, ki vas bo v tem času pri poslih spremljala je 13. Negativna pa 24.

Rojeni v mesecu Maju.

Januar 2021 bo za razliko od preteklih nekoliko bolj intenzivno naporen mesec za študij, odnose, prijateljstva in hipne obremenitve. Kljub temu boste znali pravilno razpolagati z svojim časom in energijo. In vse kar je slabo tudi ni razlog za obup, kajti spoznali boste tudi dobre stvari in mesec splošno nikakor ne bo slab. Dober bo v vseh pogledih za finance, nakupe, ter vse vrste izdatkov in zapravljanj nasploh. 

Za ljubezen dobra obdobja 24, 26 in 28. 

Zdravstveno in za počutje dobri dnevi 19, 25, 28. 

Denarno uspešen čas 15, 25. 

Poslovno dober čas 8, 22, 28. 

Ljubljenim osebam posvetite čim več pozornosti, kajti tudi to bi lahko bila težava v prvih 14 dneh, kasneje ni več težavnega obdobja. Občutljivi boste tudi na vpliv lune in vremenskih sprememb. Najlažje se boste tega obranili tako, da se s tem sploh ne boste obremenjevali.

Če ste se odločili, da boste vstopili v zakon, boljšega termina za to niste mogli izbrati partnerstvo bo namreč prineslo svež veter v vaše življenje in kmalu boste ugotovili, da tudi prilagajanje ni tako zelo težko, kot to zelo na glas razmišljajo nekateri. 

Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju bo bela. 

Zelo dobro ujemanje pa vam predvidevam z rojenimi v mesecu oktobru. 

Počutje v splošnem bo ta mesec predvidoma dobro, previdnost svetujem le v času med 10 in 18. 

Številka meseca je 28. Negativna številka pa je tokrat 3.

Podrobneje o poslih:

Poslovno: Previdnost vam svetujem med 3 in 11. Po teh datumih ne bo več ovir in vse bo šlo tudi veliko lažje in hitreje. Zelo uspešni boste pa predvidoma med 12 in 28. 

Finančna vlaganja: Najslabše obdobje za vsakovrstne finančne vložke bo med 5 in 6. Bodite hitri, mirni in vztrajni ter premišljeni zelo vam bo pomagala tudi močna intuicija. Zelo dobro obdobje za splošne poslovne poteze se vam obeta predvidoma z 18. 

Bančništvo: Z krediti ali pa posojili tako za vas kot do drugih bodite strpni do 15. Po tem datumu se boste zlahka sprostili in naredili finančni načrt za vnaprej pa tudi izgledi bodo veliko lepši. Podobno pa velja tudi v času 13 in 26. 

Delnice: V tem obdobju svetujem v vašem primeru izredno previdnost z vlaganji v vrednostne papirje. Najboljši čas za vlaganja prihaja z 23 do takrat pa svetujem previdnost in preudarnost izogibajte pa se nestrpnosti ter nepremišljenosti. 

Najboljši predvideni čas za oddih in dopust: Na oddih ali pa težko pričakovan dopust se lahko mirno in brez skrbi odpravite, če bodo seveda razmere to dopuščale med 3 in 20. Čas vam bo naklonjen in tudi posli bodo v tem času z lahkoto v vašem primeru počakali brez zapletov. 

Povezave in ujemanja: Najboljše ujemanje ali pa poslovne povezave se lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene v februarju, juniju in juliju. Številka, ki vas bo v tem času poslovno spremljala je 11. Nikar pa ne zaupajte številki 4.

Rojeni v mesecu Juniju.

Januar 2021 prinaša ideje, spoznanja, odgovore na vprašanja in tudi strpnost. Vsekakor bo to mesec velikih in močnih sprememb ter obratov v vašem vsakdanjiku nasploh. Pripravljeni boste sprejeti še tako velik in nemogoč izziv, ki ga v preteklosti niti pod razno ne bi opazili sami od sebe. V očeh drugih ljudi boste zelo pogosto predmet opazovanja. Zdravje bo v tem mesecu zelo nevtralno. Tudi splošno počutje bo zelo dobro. 

Za ljubezen dobra obdobja 14, 18, 20, 22 in 23. 

Zdravstveno in za počutje dobri dnevi 10, 13, 20, 21. 

Denarno uspešen čas 5, 17, 22. 

Poslovno dober čas 3, 4, 7, 20,21. Nekoliko slabše obdobje pa bo med 24 in 26.

Financam in izdatkom pa se lahko mirno posvetite v drugi polovici meseca in to predvidoma od 27 naprej. 

Tudi v odnosih z sodelavci ali pa nadrejenimi ne boste imeli problemov in to se bo zelo lepo poznalo in videlo na vašem poslovnem področju. Ne boste molčali, ko bo šlo za vaš prav in tudi pozitivni rezultati bodo zelo kmalu tukaj. Previdnost v mislih svetujem predvsem mladim poslovnežem in tistim, ki se šele pričenjate uveljavljati na področju umetnost. Vam ta mesec prinaša predvsem veliko dela in vztrajni boste morali biti, da boste kos napornemu delu, ki vam ga bodo narekovali drugi. 

Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju bo bela. 

Zelo dobro ujemanje pa vam predvidevam z rojenimi v mesecu septembru. 

Številka, ki vas bo v tem mesecu spremljala in bo zelo pozitivna je 21. 

Negativna številka, ki vam lahko vzame zelo veliko energije pa je 24.

Podrobneje o poslih:

Poslovno: Previdnost svetujem le med 4 in 8. Po teh dveh datumih ne bo več ovir in vse bo zagotovo šlo tudi veliko lažje in mnogo hitreje. Zelo uspešni boste pa lahko med 9 in 18. 

Finančna vlaganja: Najslabše obdobje za vsakovrstne finančne vložke bo med 1 in 9. Bodite sproščeni, mirni in spontani ter v dejanjih odločni ob tem vam bo pomagala tudi močna in nepogrešljiva vizija. Zelo dobro obdobje se vam obeta predvidoma 20. 

Bančništvo: Z krediti ali pa posojili tako za vas kot do drugih bodite strpni do 14. Po tem datumu se boste zlahka sprostili in naredili večji finančni načrt za vnaprej pa tudi izgledi bodo veliko lepši. Podobno pa velja tudi v času 20. 

Delnice: V tem obdobju tudi bodo manjše težave pri vlaganjih v vrednostne papirje zato vam svetujem previdnost. Najboljši čas za vlaganja prihaja z 17 in 20, do teh datumov pa svetujem zbranost ter potrpežljivost. 

Najboljši predvideni čas za oddih in dopust: Na oddih ali pa težko pričakovan dopust se lahko mirno in brez skrbi odpravite, če bodo seveda razmere to dopuščale med 18 in 28. Čas vam bo naklonjen in tudi posli bodo v tem času z lahkoto v vašem primeru počakali brez zapletov. 

Povezave in ujemanja: Najboljše ujemanje ali pa poslovne povezave se vam lahko poslovno predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene v januarju, juniju in decembru. Številka, ki vas bo v tem času poslovno spremljala je 20. Nikar pa ne zaupajte številki 9. 

Rojeni v mesecu Juliju.

Januar 2021 bo izredno dober za posle, intuitivna dela, umetnike in javna dela. Nenazadnje tudi za reševanje težjih eksistenčnih vprašanj. Lahko se boste mirno vrnili na že ustaljene tire in nov življenjski ritem. Vse kar se bo dogajalo vam je že dobro znano in presenečenja vas ne bodo onesrečevala. Po svoje si boste razlagali reakcije drugih in uživali. Namig na vam doslej neznan način ravnanja, vam bo prišel zelo prav in bo tokrat več kot dobrodošel. 

Za ljubezen dobra obdobja  9, 13, 23, 27 v tem času lahko spoznate tudi novega partnerja ali pa se posvetite tistim osebam, ki vam zelo veliko pomenijo. 

Zdravstveno in za počutje dobri dnevi 3, 6, 9, 18, 25, če imate težave z zdravjem ali pa osebnim psihičnim počutjem je to obdobje kot nalašč za razrešitev teh problemov v navedenih dnevih. 

Denarno uspešen čas 12, 26, tokrat samo dva dneva za uresničevanje finančnih sprememb in novih podvigov na tem področju. 

Poslovno dober čas 2, 4, 8, 22, 24. Pazite pa v terminu med 10 in 12 ta dva datuma vam nista naklonjena za spremembe služb ali pa novo začeta dela. 

Tudi vesele novice, ki zadevajo druge boste tokrat z veseljem delili z vašimi sodelavci in tistimi, ki vam res veliko pomenijo v vašem življenju. Dobro vam bo delo in počutili se boste naravnost izredno, ko boste izvedeli, da situacija, ki vas je spravljala ob živce niti pod razno ni več ista, kot je bila in da ste vi v tem pogledu veliko na boljšem, kot ste bili do sedaj.

Prevladovala bo siva barva. 

Čas, ki ga boste namenili potovanjem se vam bo bogato obrestoval. 

Zelo dobro ujemanje lahko dosežete z rojenimi v mesecu novembru.

Svetujem vam previdnost pri izbiri vaših novih ciljev. Svoj vpliv opredelite predvsem na lastne izkušnje, saj bi vas prehitra in napačna poteza v napačno izbranem trenutku med 10 in 19 lahko stala veliko preveč v zasebnem življenju. Bodite previdni z ljubezenskimi zadevami in v  prepirih z ljubljenimi. 

Ljubezni se boste lahko posvetili v času med 9 in 13 rezultati pa bodo zelo zanimivi, spodbudni in obetajoči. Nove zveze pa se obetajo v tem času samskim osebam. 

Dobra številka, ki vas bo spremljala je v tem mesecu je 12. Negativna številka pa 17. 

Podrobneje o poslih:

Poslovno: Poslovno boste ta mesec v samem ospredju. Zelo uspešni boste med 2 in 22. 

Finančna vlaganja: Najslabše obdobje za vsakovrstne finančne vložke bo med 2 in 5. Bodite hitri in samozavestni ter pripravljeni na večje izzive v teh obdobjih. 

Zelo dobro obdobje za finančna vlaganja bo cel mesec sploh druga polovica med 22 in 28. 

Bančništvo: Z tem področjem vam svetujem previdnost prve dni vse ostale dneve boste izredno spretni in tudi zastavljeni cilj boste z lahkoto dosegli še zadnje dneve v mesecu. predvideno je tudi zelo dobro sodelovanje z bankami. Naj vam ne bo težko vzeti kredit saj ga boste kmalu lahko spremenili v trojni dobiček. 

Delnice: Bodite pripravljeni na rizik in vlagajte tja kamor drugi ne bi v tem trenutku. Najboljši čas za vlaganja prihaja z 22, do takrat svetujem previdnost in preudarnost ter večji nadzor dogajanja na teh področjih. Po tem datumu boste namreč z lahkoto podvojili dobiček. 

Najboljši predvideni čas za oddih in dopust: Na oddih ali pa nenačrtovan dopust se lahko mirno in brez večjih skrbi odpravite, če bodo seveda razmere to dopuščale med 21 in 29. Čas vam bo naklonjen in tudi posli bodo nemoteno tekli ali pa mirno počakali brez nepričakovanih zapletov. 

Povezave in ujemanja: Najboljše ujemanje ali pa poslovne povezave se vam predvidoma lahko pojavijo med vami in osebami, ki so rojene v januarju, februarju, maju in juliju ter decembru. Številka, ki vas bo v tem času poslovno spremljala je 22. Nikar pa ne zaupajte številki 1.

Rojeni v mesecu Avgustu.

Januar 2021 bo zelo naporen za dela in opravila ki jih še niste dokončali. Slab pa bo tudi za nova poznanstva, prepire in neiskrenost. Obstoječe posle boste kljub občutku, da ne zmorete več uspešno zaključili že kar v začetku meseca. Ker je pred vami čas, ki bo v tem pogledu precej naporen se ne boste mogli zanašati na druge. Vse kar se bo dogajalo vam je že dobro znano in presenečenja vas ne bodo več obremenjevala. Za ljubezen dobra obdobja  11, 24, 27 v tem času lahko spoznate tudi nove ljudi ali pa se posvetite tistim osebam, ki vam osebno veliko pomenijo nedvomno pa lahko uredite v tem času tudi skrhan ali pa zbledel obstoječi odnos med vami in vašim partnerjem. 

Zdravstveno in za počutje dobri dnevi 13, 25, 29, če imate težave z zdravjem ali pa osebnim psihičnim počutjem bo to obdobje kot nalašč tudi za urejanje teh problemov v navedenih dnevih. 

Denarno uspešen čas bo med 14 in 24 predvsem pa bo to tudi čas za uresničevanje finančnih sprememb, novosti in večjih želenih finančnih podvigov v tem mesecu. 

Poslovno dober čas 14, 15, in 25. 

Pazite pa v terminu med 10 in 13, ta dva termina vam nista naklonjena pri spremembah ali pa novo začetih delih. 

Barva, ki ji boste lahko zaupali bo predvidoma rdeča. 

Dobre volje in smisla za humor vam tudi tokrat ne bo primanjkovalo. Bo pa v vsakem pogledu zaželen v vaši družbi tisti, ki bo dobre volje. 

Zelo dobro ujemanje v tem mesecu lahko najdete z osebami rojenimi v marcu in septembru.

Dobra številka v tem mesecu bo predvidoma 7. Slaba pa 28.

Podrobneje o poslih: 

Poslovno: Svetujem previdnost med 13 in 15. Zelo uspešni boste pa lahko med 19 in 23. 

Finančna vlaganja: Najslabše obdobje za vsakovrstne finančne vložke bo med 6 in 8. Bodite sproščeni, mirni in spontani ter v dejanjih premišljeni ob tem vam bo pomagala tudi močna strpnost. Zelo dobro obdobje za poslovne poteze se vam obeta predvidoma z 19. 

Bančništvo: Z krediti ali pa posojili tako za vas kot do drugih bodite strpni do 15. Po tem datumu se boste zlahka sprostili in naredili dober finančni načrt za vnaprej pa tudi izgledi bodo že veliko lepši. Podobno pa velja tudi v času 24. 

Delnice: V tem obdobju tudi ne bo težav pri vlaganjih v vrednostne papirje. Najboljši čas za vlaganja prihaja z 9, 10 in 16, sicer pa svetujem zbranost ter potrpežljivost. 

Najboljši predvideni čas za oddih in dopust: Na oddih ali pa težko pričakovan dopust se lahko mirno in brez skrbi odpravite, če bodo seveda razmere to dopuščale med 10 in 19. Čas vam bo naklonjen in tudi posli bodo v tem času z lahkoto v vašem primeru počakali brez zapletov. 

Povezave in ujemanja: Najboljše ujemanje ali pa poslovne povezave se lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene v januarju, aprilu, juniju in avgustu. Številka, ki vas bo v tem času spremljala pri poslih je 19. Nikar pa ne stavite na številko 13.

Rojeni v mesecu Septembru.

Mesec Januar 2021  bo zagotovo naredil konec vsem najbolj perečim in sploh morebitnim težavam na ljubezenskem, poslovnem in finančnem področju. Imeli boste zelo veliko nove ustvarjalne energije in obilo pomoči iz strani tistih, ki so se do sedaj bolj kot ne skrivali v svojem svetu in se niso ukvarjali z vašo življenjsko filozofijo. Tudi v ljubezni prihajajo dobrodošle spremembe. Zdravje ne bo problematično. S financami se lahko pojavi kriza v sredini meseca med 16 in 19. Drugače pa boste posle dobro speljali in tudi zaključili.  

Za ljubezen dobra obdobja 9, 13, 21 in 23. 

Zdravstveno in za počutje dobri dnevi 1, 10, 13, 22, 29. 

Denarno uspešen čas 3, 15, 26, 24, 29. 

Poslovno dober čas 6, 9, 24, 29. 

Vseeno boste ob koncu meseca nekoliko bolj razdražljivi in to predvsem tisti, katerim ljubezen ne bo šla po planu in v primeru, če ne boste še uspeli osvojiti oboževane osebe. Kljub določenim težavam se boste izognili večji neprijetni ali pa stresni situaciji in našli notranje zadovoljstvo in mir. Vaša najboljša in obenem najboljša energija vam bo na razpolago in lahko ji boste popolnoma zaupali. Poskrbite za lastno sprostitev, izgled in maksimalno dobro počutje. 

Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju bo rdeča. 

Zelo dobro ujemanje pa vam predvidevam z rojenimi v mesecu aprilu in decembru.

Dobra številka, ki vas bo v tem mesecu spremljala je 20. Negativna pa 3.

Podrobneje o poslih:

Poslovno: Previdnost med 3 in 6. Zelo uspešni boste pa predvidoma že med 19 in 28. 

Finančna vlaganja: Najslabše obdobje za vsakovrstne finančne vložke bo med 4 in 5. Bodite odkriti, mirni, zbrani in spontani ob tem vam bo pomagala tudi močna logika. Zelo dobro obdobje za splošne poslovne poteze se vam obeta predvidoma z 22. 

Bančništvo: Z krediti ali pa posojili tako za vas kot do drugih bodite strpni do 20. Po tem datumu se boste zlahka sprostili in naredili finančni načrt za vnaprej pa tudi izgledi bodo veliko lepši. Podobno pa velja tudi v času 28. 

Delnice: V tem obdobju ne bo težav pri vlaganjih v vrednostne papirje. Najboljši čas za vlaganja prihaja z 28, do tega datuma pa svetujem zbranost ter premišljenost. 

Najboljši predvideni čas za oddih in dopust: Na oddih ali pa težko pričakovan dopust se lahko mirno in brez skrbi odpravite, če bodo seveda razmere to dopuščale med 17 in 28. Čas vam bo naklonjen in tudi posli bodo v tem času z lahkoto v vašem primeru počakali brez zapletov. 

Povezave in ujemanja: Najboljše ujemanje ali pa poslovne povezave se lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene v marcu, aprilu, juniju in septembru ter decembru. Številka, ki vas bo v tem času poslovno spremljala je 28. Nikar pa ne zaupajte številki 30.

Rojeni v mesecu Oktobru.

Januar 2021 je mesec, ko boste morali računati predvsem na svojo lastno iznajdljivost ter zbranost. Bolje bo tako. V študiju se boste zlahka izkazali in tudi z navezovanjem stikov predvsem z vam simpatičnimi osebami ne boste imeli težav. Nehote boste na tekočem z novicami o tistih ljudeh, katerih delo, usoda in življenje vas v zadnjem obdobju zelo zanimajo. Negotovost se vam tokrat ne bo obrestovala in za vsako izrečeno besedo bo potreben temeljit razmislek zato vam res svetujem previdnost. 

Za ljubezen dobra obdobja  3, 14, 21, 29 v tem času lahko spoznate tudi nove ljudi ali pa se posvetite tistim osebam, ki vam osebno veliko pomenijo nedvomno pa lahko uredite v tem času tudi skrhan ali pa obledel obstoječi odnos med vami in vašim partnerjem. 

Zdravstveno in za počutje dobri dnevi 6, 16, 24, 29, če imate težave z zdravjem ali pa osebnim psihičnim počutjem bo to obdobje kot nalašč tudi za urejanje teh problemov v navedenih dnevih. 

Denarno uspešen čas bo med 13 in 14 predvsem pa bo to tudi čas za uresničevanje finančnih sprememb, novosti in večjih želenih finančnih podvigov v tem mesecu. 

Poslovno dober čas 14, 20, 21. Pazite pa v terminu med 11 in 12 ta dva termina vam nista naklonjena za spremembe ali pa novo začeta dela. 

Barva, ki ji boste lahko zaupali bo predvidoma zelena. 

Dobre volje in prave energije vam tudi tokrat ne bo primanjkovalo. Bo pa v vsakem pogledu zaželen v vaši družbi tisti, ki bo razigran in živahen. 

Zelo dobro ujemanje v tem mesecu lahko najdete z osebami rojenimi v januarju in marcu. Dobra številka bo predvidoma 29. Negativna pa 18.

Podrobneje o poslih:

Poslovno: Najboljši dnevi 2, 23, 26, 28 Zelo uspešni boste pa predvidoma tudi med 28 in 29. Previdnost svetujem 4, 14, 22 in 25.  

Finančna vlaganja: Najslabše obdobje za vsakovrstne finančne vložke bo med 3 in 6. Bodite hitri in vztrajni ter premišljeni zelo vam bo pomagala tudi močna samozavest. Zelo dobro obdobje za te poteze se vam obeta pa z 16.  

Bančništvo: Z krediti ali pa posojili tako za vas kot do drugih bodite strpni do 20. Po tem datumu se boste zlahka sprostili in naredili finančni načrt za vnaprej pa tudi izgledi bodo veliko lepši. Podobno pa velja tudi v času 27. 

Delnice: V tem obdobju lahko tvegate tudi z ne ravno logičnimi posli med drugim tudi z večjimi naložbami, ki se bodo realizirale kasneje. Najboljši čas za vlaganja prihaja z 11, do takrat pa svetujem previdnost in preudarnost izogibajte pa se hitrih potez in nepremišljenosti. 

Najboljši predvideni čas za oddih in dopust: Na oddih ali pa težko pričakovan dopust se lahko mirno in brez skrbi odpravite, če bodo seveda razmere to dopuščale med 2 in 21. Čas vam bo naklonjen in tudi posli bodo v tem času z lahkoto v vašem primeru počakali brez zapletov. 

Povezave in ujemanja: Najboljše ujemanje ali pa poslovne povezave se vam lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene v januarju, februarju, marcu, aprilu ter juliju. Številka, ki vas bo v tem času spremljala pri poslih je 18. Nikar pa poslovno ne zaupajte številki 25.  

Rojeni v mesecu Novembru.

Januar 2021 je mesec ljubezni, romantike, dobrih rezultatov, pričakovanj. Nekoga boste tudi skrivoma opazovali in kmalu bo situacija že toliko zrela, da se boste lahko z vsemi sredstvi odpravili na osvajalski pohod in boste pri tem nadpovprečno uspešni. Denar sicer tokrat ne bo na prvem mestu in izdatki tudi ne, vseeno pa bo razmišljanje usmerjeno v to, kako bi vam ga uspelo zapraviti čim več saj boste tokrat zelo tekmovalno usmerjeni. Zato se boste ukvarjali za spremembo sami s seboj in tistimi stvarmi, ki vam veliko pomenijo. V tem času vam svetujem tudi posvečanje tistim, ki so vam v preteklosti zelo veliko pomenili. Za ljubezen dobra obdobja  bodo v terminih 16, 21 in 23, presenečenja pa se bodo v teh obdobjih vrstila tudi pri novih zvezah in poznanstvih ter povezavah, navezavah in partnerstvih nasploh. Zdravstveno in za počutje dobri dnevi, ko boste lahko nadoknadili veliko na tem področju v primeru, da težave že obstajajo, prihajajo z 11, 15, 18 in 23.

Denarno uspešen čas  bo v terminih 6, 13, in 21, ko se lahko mirno posvetite zapravljanju in vsesplošnim večjim izdatkom. 

Poslovno dober čas pa z 10, 11, 16, 25 in 26. 

Nekoliko boljši bo tudi čas od 3 do 6 in to za vse cilje, ki so že dlje časa v načrtu. V tem obdobju odsvetujem le večje obremenitve. 

13 dan se obetajo boljši izgledi tudi za misli in zbranost. 

Če imate probleme z zdravjem ali pa določenimi boleznimi vam svetujem previdnost  v času 17 in 19. Po tem obdobju se bo predvidoma tudi vaše počutje zelo popravilo. 

Barva, ki bo prevladovala v tem obdobju bo bela. 

Zelo dobro ujemanje pa vam predvidevam z rojenimi v mesecu septembru. 

Dobra številka bo 11. Negativna pa 17.

Podrobneje o poslih:

Poslovno: Najboljši dnevi 7, 21, 28, 29. Zelo uspešni boste predvidoma med 12 in 16. 

Finančna vlaganja: Najslabše obdobje za vsakovrstne finančne vložke bo med 3 in 10. Bodite varčni in v besedah odločni ob tem vam bo pomagala tudi močna in zbrana volja. Zelo dobro obdobje za splošne poslovne poteze se vam obeta predvidoma z 12 in 21. Bančništvo: Z krediti ali pa posojili tako za vas kot do drugih bodite strpni do 18. Po tem datumu se boste zlahka sprostili in naredili finančni načrt za vnaprej pa tudi izgledi bodo veliko lepši. Podobno pa velja tudi v času 22. 

Delnice: V tem obdobju tudi bodo težave tudi pri vlaganjih v vrednostne papirje zato vam odsvetujem riziko. Če pa ste zadržani so to lahko investicije povezane z državnimi obveznicami  in bankami. Najboljši čas za vlaganja prihaja z 12 in 22, do teh datumov pa svetujem zbranost ter potrpežljivost. 

Najboljši predvideni čas za oddih in dopust: Na oddih ali pa težko pričakovan dopust se lahko mirno in brez skrbi odpravite, če bodo seveda razmere to dopuščale med 12 in 21. Čas vam bo naklonjen in tudi posli bodo v tem času z lahkoto v vašem primeru počakali brez zapletov. 

Povezave in ujemanja: Najboljše poslovno ujemanje ali pa poslovne povezave se lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene v januarju, marcu, juliju in decembru. Številka, ki vas bo v tem času spremljala pri poslih je 22. Nikar pa poslovno  ne zaupajte številki 3.

Rojeni v mesecu Decembru.

Mesec Januar 2021 bo kot nalašč za uresničitev vseh večjih načrtov, ki ste si jih zadali v zvezi s posli. To se bo zgodilo zato, ker boste polni sveže energije in elana, obenem pa tudi zato, ker se boste vrnili iz ilegale, navdihnjeni z znanjem, pripravljeni na nov zagon in spočiti. Zelo lepo se vam bo to poznalo tudi na poslovnem in osebnem področju, saj boste polni novih načrtov, idej in volje, ter boste zlahka ustregli večini želja, ki jih bodo imeli tisti, ki z vami poslovno in zasebno radi sodelujejo. Pri tem vam seveda svetujem, da ohranite razsodnost saj bi vas pretirana hvala lahko hitro privedla v stanje, ko boste postali nepozorni in to bi lepo sliko lahko prehitro pokvarilo z vašo preveliko izčrpanostjo. 

Za ljubezen dobra obdobja  4, 15, 27 v tem času lahko pridobite tudi nove ljudi ali pa se posvetite prijetnim osebam, ki vam osebno veliko pomenijo. 

Zdravstveno in za počutje dobri dnevi 12, 17, 20, 25, če imate težave z zdravjem ali pa osebnim psihičnim počutjem je to obdobje kot nalašč za urejanje teh problemov v navedenih dnevih. 

Denarno uspešen čas bo med 1 in 16 predvsem pa bo to tudi čas za uresničevanje finančnih sprememb in novih podvigov ter sprememb na tem področju. 

Poslovno dober čas 13, 21, 24. Pazite pa v terminu med 27 in 28 ta čas vam ni naklonjen za spremembe ali pa novo začeta dela in pazite tudi na finance ob koncu meseca saj jim ta čas nikakor ne bo naklonjen. Isto velja tudi za izobraževanje in vsesplošno pridobivanje znanj. Veliko bolje bo posvetiti se stvarem, ki vas sproščajo in vas obenem tudi razveseljujejo. Dobra številka v tem mesecu bo 4. Negativna pa 6. Barva, ki vas bo predvidoma spremljala v tem mesecu je črna. Splošno se boste počutili dobro in to dobro voljo delili tudi z svojimi bližnjimi. Zelo dobro ujemanje v tem mesecu pa se lahko najde med vami in osebami rojenimi v februarju, aprilu in oktobru.

Podrobneje o poslih:

Poslovno: Najboljši dnevi 3, 5, 7, 22, 28. Zelo uspešni boste predvidoma tudi med 1 in 12. 

Finančna vlaganja: Najslabše obdobje za vsakovrstne finančne vložke bo med 16 in 19. Zelo dobro obdobje za te poteze se vam obeta pa z 15. 

Bančništvo: Z krediti ali pa posojili tako za vas kot do drugih bodite strpni do 20. Po tem datumu se boste zlahka sprostili in naredili finančni načrt za vnaprej pa tudi izgledi bodo veliko lepši. Podobno pa velja tudi v času 27. 

Delnice: V tem obdobju lahko tvegate z različnimi stvarmi med drugim tudi z delnicami in vrednostnimi papirji. Najboljši čas za vlaganja prihaja z 14, do takrat pa svetujem previdnost in preudarnost izogibajte pa se hitrih potez in nepremišljenosti. 

Najboljši predvideni čas za oddih in dopust: Na oddih ali pa težko pričakovan dopust se lahko mirno in brez skrbi odpravite, če bodo seveda razmere to dopuščale med 2 in 22. Čas vam bo naklonjen in tudi posli bodo v tem času zagotovo počakali brez zapletov. 

Povezave in ujemanja: Najboljše ujemanje ali pa poslovne povezave se lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene v juniju, juliju in oktobru. Številka, ki vas bo v tem času poslovno spremljala je 1. Nikar pa ne zaupajte številki 29.

Želim vam srečno, zdravo in uspešno NOVO LETO 2021. Danny

Danijel Šmid Danny 031 555 888